Glasvezel bedrijventerrein Bargermeer

 

In samenwerking met Fore Freedom is VKD de vraagbundeling gestart voor een 100% open zakelijk glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein Bargermeer in Emmen.

De voordelen op een rij:

  • Een betaalbaar en collectief glasvezelnetwerk
  • Stabiel en supersnel werken in de cloud zonder oponthoud
  • Eén aansluiting voor al uw toepassingen zoals telefonie, pin en alarm over IP
  • Glasvezel is vanwege een lager energieverbruik milieuvriendelijker dan de verouderde Coax en xDSL verbindingen
  • Efficiënter en productiever werken

U hebt al een 500 Mbps glasvezel internet verbinding vanaf €65 per maand.

Voor bedrijven die nog een lopend contract hebben, is het mogelijk om deel te nemen aan de vraagbundeling en de verbinding op een later moment te activeren. De maximale uitgestelde termijn bedraagt 12 maanden na het slagen van de vraagbundeling.

Zit uw bedrijf in Emmen op het bedrijventerrein Bargermeer, dan kijken wij graag samen met u naar uw wensen en internetbehoefte.

Update 08-04-2024: Het glasvezel project gaat door!
De bedrijven die zich al hebben aangemeld hebben geen aansluitkosten * (t.w.v. €1.750,-).
Indien u snel bent, kunnen we waarschijnlijk uw bedrijf ook nog kosteloos meenemen in de aanleg. Bel ons hiervoor dan zo spoedig mogelijk op 0599-662900.

* de gratis aansluitkosten zijn op basis van max 45m vanaf het aangelegde trace. Indien de afstand meer dan 45m is, dan zijn er wel aansluitkosten. Indien u ons belt kunnen we kijken wat de kosten  dan zullen zijn.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies gesprek kunt u contact met ons opnemen via 0599 – 66 29 00 of info@vkd.nl.

Aanmelden